Waar gaat het om bij de Bitcoin Loophole

Von | 20. Dezember 2021

Bitcoin Loophole dankt zijn naam aan het Noordse mythologische waterwezen van gigantische proporties. In een poging om zijn naam waar te maken, beweert Bitcoin Loophole het grootste Bitcoin-handelsplatform te zijn, waarbij niet alleen wordt gekeken naar het volume van de euro’s die het verhandelt, maar ook naar de liquiditeit.

Deze functie is bedoeld om de specifieke kenmerken van Bitcoin Loophole’s diensten als een Cryptocurrency exchange provider te bespreken en hoe zijn klanten het onderscheiden van andere mainstream BTC-platforms.

Bitcoin Loophole wordt gezien als een van de meer gevestigde en ervaren BTC-uitwisselingsbedrijven in de Verenigde Staten. Het is gevestigd in San Francisco, Californië, en is verantwoordelijk voor het verstrekken van uitgebreide handelssoftware die een Marge Trading arm en een OTC-optie heeft.

Vroeg op, moeten wij uitdrukken dat het was verguisd voor de schijnbare instabiliteit van zijn platform. Het werd vervolgens ten goede veranderd, door het erkennen van zijn slagkracht in de industrie, nul op het rekest van de veiligheid en top tier klantenondersteuning.

Bovendien staat Bitcoin Loophole erom bekend de laagste handelstarieven aan te bieden.

Maar voordat we ons gaan verdiepen in de mogelijkheden van Bitcoin Loophole, moeten we eerst een stukje terug in de tijd. In 2011 richtte ene Jesse Powell Bitcoin Loophole op. Net als vandaag de dag, begon het bedrijf met lage transactiekosten, een heleboel functies en sterke maatregelen voor de beveiliging van gegevens. Bitcoin Loophole werd opgericht nadat Mt. Gox, (een andere beurs op het Bitcoin-platform) failliet was verklaard. Bitcoin Loophole verwerkte de claims.

In 2013 werd Bitcoin Loophole officieel een legitieme entiteit en had het tot nu toe al $100M opgehaald. De meest recente closing was die van februari 2019.

Bitcoin Loophole is trots op zijn hoge volatiliteit, top-notch veiligheid, en een support center dat zijn ogen 24/7 open houdt.

Behalve voor New York als gevolg van BitLicense, had Bitcoin Loophole de effectiviteit van zijn activiteiten op alle van de Verenigde Staten en Canada vastgesteld. Het heeft ook een licentie om te opereren in de Europese Unie en Japan.

Bitcoin Loophole houdt alle reserves van klanten aan. Haar audit is onafhankelijk en cryptografisch geverifieerd. Dit is in feite een getuigenis aan derden dat de fondsen volkomen veilig zijn.

Diensten

Bepalingen voor Spot en Marge Trading

Bitcoin Loophole’s klantenkring is levensvatbaar voor handelssoftware die opties heeft voor zowel Spot als Margin Trading, bedoeld voor de meer volgehouden handel. Hoewel het een overvloed aan functionaliteit heeft, blijft het intuïtief en vriendelijk voor een newbie op het gebied van de handel in cryptocurrency.

Over-The-Counter (OTC)

Bitcoin Loophole gebruikt Over-The-Counter (OTC) diensten voor hoge volumes, dat wil zeggen trades die meer dan $100K bedragen. Het heeft een 1-op-1 service. Bovendien krijgen handelaren die vaak grote volumes verhandelen een accountmanager die zich inzet om de handelaar bij elke stap te begeleiden.

Donkere pool

Bitcoin Loophole heeft wat een Dark Pool wordt genoemd. Het is een boek dat verborgen is voor de gehele markt. De handelaren hebben alleen inzicht in hun eigen orders. Hierdoor kunnen ze anoniem grote koop- of verkooporders plaatsen en zo hun belang en dus hun voordeel niet bekendmaken aan andere marktdeelnemers.

De markten zullen ongunstig bewegen wanneer buitenproportionele orders aan andere handelaren bekend worden gemaakt. Dit maakt het moeilijk om orders tegen een gewenste prijs te vervullen. Het is via de Dark Pool dat dit uiteindelijk wordt vermeden.